Hlavní obsah
Článek

Herečka Blake Lively (37) v úterý večer vzdala hold bývalé popové princezně Britney Spears (42), když si na premiéru nového romantického životopisného filmu nazvaného It Ends With Us (Námi to končí) vzala šaty, které kdysi oblékla právě Britney…

Šestatřicetiletá kráska, která momentálně září jako Ladypool v kasovním trháku Deadpool & Wolverine, se objevuje také v hlavní roli zmiňovaného romantického dramatu natočeného podle knižní předlohy Colleen Hoover. Na slavnostní promítání snímku v New Yorku přitom oprášila model, který Spears vynesla v roce 2002 na výstavě značky Versace v italském městě módy Miláně.

Nadčasové šaty v nude barvě s netradičně řešeným dekoltem a aplikací v podobě barevných kamínků po celé ploše jsou i po 22 letech stále aktuální a Blake v nich oslnila stejně jako kdysi zpěvačka, která se tehdy na akci fotila i se svou kamarádkou Donatellou Versace.

Blake tak učinila pár dní poté, co se objevily informace, že se připravuje životopisný film o Britney založený na jejích vzpomínkách zaznamenaných v knize The Woman In Me, kterou zpěvačka vydala v loňského roce. Čtyřnásobná maminka a manželka herce Ryana Reynoldse potvrdila, že ji Britney inspirovala nejen v módě, ale i na svých sociálních sítích, kde sdílela snímek zpěvačky právě v těchto šatech.

Další články

Načítám