Hlavní obsah
Článek

Jon Mariánek je od pondělního večera po pěti letech opět v Česku a fanoušci se ho nemohou nabažit. Úspěšný český youtuber, který žije v Americe, navíc nepřiletěl sám, přiletěl s ním totiž i světově známý americký influencer a boxer Jake Paul, pro kterého částečně pracuje, ale také jsou velmi dobří přátelé.

Ve středu v podvečer uspořádal velké setkání s fanoušky, kde bude rozdávat peníze, ale také deset aut. Čas v Praze přesto s Jakem využili naplno, šli se spolu podívat na některé z pražských památek a Jon si jako pyšný Čech obul i typicky sandály a nasadil si ponožky. V tomto případě zvolil obuv od Diora, která se cenově obvykle vyšplhá na desítky tisíc korun.

„Nice řeka,“ napsal k videu, kde si smáčí nohy ve Vltavě a hraje mu skladba od Bedřicha Smetany. Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spoustu reakcí. „Ponožky v sandálech. Je vidět, že z tebe ten Čech v Americe nevyprchal,“ shodují se fanoušci. „Sandály od Diora a bíly ponožky. To je styl,“ napsal další.

„Nový prezident Česka,“ píše spoustu poblázněných fanoušků, kteří se na setkání se svým oblíbeným influencerem velmi těší a možná doufají, že nějaká ta kačka nebo auto bude jejich.

Související témata:

Další články

Načítám