Hlavní obsah
Článek

Slavnostní premiéru snímku Zápisník alkoholičky, která se uskutečnila v pražské Lucerně, si nenechala ujít řada známých osobností.

Na červeném koberci bezesporu nejvíce zazářila herečka Tereza Ramba (34), která má ve filmu hlavní roli. Půvabná brunetka oblékla perlově bílou róbu.

Do bílé barvy se oblékla také zpěvačka Ewa Farna (31), která zvolila dvoudílný elegantní outfit a volbou bílé barvy stále nekončíme, do třetice se do ní totiž oblékla i bývalá první dáma Dagmar Havlová (71).

Ani herečka Aňa Geislerová (48) si premiéru nenechala ujít. Vždy předpisově oblečená umělkyně zvolila černé elegantní šaty. Zpěvačka Emma Smetana (36) působila vedle ostatních hostů v róbách, jako by právě přišla z procházky z města. Půvabná umělkyně oblékla černé kalhoty a doplnila je tričkem a koženou bundou ve stejné barvě. Po příchodu do Lucerny měla kolem krku jako třešničku ještě sluchátka.

Herečka Alena Doláková (34) oblékla zelené sametové šaty s hlubokým výstřihem, manželka miliardáře Karla Janečka Lilia Khousnoutdinova (36) zvolila fialovou róbu a herečka Bára Fišerová zářila ve flitrovaných stříbrných šatech. V galerii se podívejte, jak to dámám na premiéře slušelo.

Další články

Načítám