Hlavní obsah
Článek

Během uplynulého týdne se v americkém hlavním městě zábavy a kasin, které prý nikdy nespí, konal již sedmý ročník akce Las Vegas Swim Week. Jeho součástí byla i přehlídka Black Tape Project v prostorách tamního hotelového komplexu Resorts World Las Vegas, která divákům pořádně rozproudila krev v žilách…

Jde totiž o unikátní projekt umělce Drakhana Blackharta, jenž je podle svých slov jediným expertem na tělesné „tejpování“a zároveň je zakladatelem uměleckého žánru Body Tape Art. Blackhart tak předváděl své umění přímo na přehlídkovém mole. Bikiny z jeho dílny jsou ovšem opravdu jen pro ty nejodvážnější a spíš než u plavání zřejmě najdou uplatnění v oblasti umělecké fotografie. Nechme se překvapit, zda si inovativní přístup k „bikinám“ postupně najde oblibu u širší veřejnosti.

Zatímco až dosud byly lepenky na tělo využívány spíš k praktickým účelům, kdy si díky nim dámy vytvořily pevnější dekolt (známou podporovatelkou je u nás například Ornella Koktová, ale Kim Kardashian s tímto trikem přišla již v roce 2016), tejpy v novém pojetí se začínají prosazovat i mezi celebritami. Tento měsíc si například v béžové variantě vyrazila na večeři s manželem Kanyem Westem Bianca Censori, která pásku použila místo topu.

Během přehlídky byla sice představena pouze černá varianta „izolepy“, k dostání je ale i řada barevných a metalických odstínů, které vytvářejí v kombinaci se správným nasvícením impozantní podívanou. A co vy? Troufli byste si na nový trend v oblasti bikin?

Související témata:
Black Tape Project
Lepenka

Další články

Načítám