Hlavní obsah
Článek

Zdá se, jako by návštěvy restaurací a kina byly poslední dobou hlavní volnočasovou aktivitou Kanyeho Westa (47) a jeho ženy Bianky Censori. Nejinak tomu bylo i v sobotu, kdy na nový film od Marvelu Deadpool & Wolverine vzali i rapperovu jedenáctiletou dceru North, kterou má West s exmanželkou Kim Kardashian (43).

Film nese kvůli sexuálním vtipům a vulgárnějším výrazům hodnocení R, a tak by za normálních okolností měla nezletilá North bez doprovodu rodiče nebo zákonného zástupce u vstupu smůlu. To ovšem někoho, jako je Kanye, který mimo jiné přiznal, že je závislý na pornografii, nemůže rozhodit.

Jak je známo, North má se svou nevlastní maminkou Biankou skvělé vztahy, což bylo patrné i v momentě, kdy ji Censori v prostorách budovy, kde se kino nachází, objala. Kim dokonce již loni v listopadu přiznala, že North by raději trávila čas v bytě svého otce s ním a s Biankou než v sídle v Calabasas za 60 milionů dolarů.

„Když je North u táty, je to pořád: ‚Táta je nejlepší. Má všechno vymyšlené. Nemáme chůvu, nemá kuchaře. Nemá ochranku. Žije v bytě‘,“ řekla sklíčená Kim v jedné z epizod jejich rodinné reality série The Kardashians. „A pak začne plakat a ptát se, proč nemáme také byt,“ přiznala s těžkým srdcem Kim a dodala, že u Westa si děti i samy připravují jídlo.

Kardashian se rovněž netají s tím, že výchova čtyř dětí je někdy nad její síly a ona by si přála být přísnější, jelikož v domě panuje šílený chaos. „Doslova jsem se musela schovat v koupelně a zamknout dveře, nemůžu tomu uvěřit. Teda můžu, ale je to jako moje nejhorší noční můra. Někdy je toho trochu moc. Chci být přísnější jako Khloé, ale nevím, proč je pro mě tak těžké říkat, že ne je ne,“ přiznala krizi Kim, která se dokonce z těchto důvodů rozhodla vyhledat pomoc odborníků.

Další články

Načítám