Hlavní obsah
Článek

Bianca Censori letos jede další letní nahé turné. Poté, co si oblékla naprosto průsvitný topík, si teď na oběd do zámečku vzala sice decentnější vršek, kromě tanga kalhotek jí ale jaksi chyběl spodní díl oblečení.

Manželka Kanyeho Westa (47) jako by v poslední době horečně přemýšlela o tom, co dalšího si vzít na sebe, aby ještě vůbec někoho zaujala. Na jejím těle už je totiž jen málo oblastí, které nepředvedla. A protože má nejen bujné vnady, ale také pěkně tvarovaný zadeček, vsadila tentokrát na něj. Pro normální lidi zcela nepochopitelně oblékla obepnuté tričko s dlouhým rukávem a k němu zvolila tanga kalhotky v podobném odstínu. A nic víc. Tedy až na kšiltovku.

V tomto outfitu si s manželem vyrazili přímo do honosného zámečku Chateau Marmont v Los Angeles, který byl postaven ve dvacátých letech dvacátého století jako napodobenina zámků na Loiře a pyšní se prvky novogotiky a novorománského stylu. Sídlo slouží jako hotel se slavnou restaurací. Člověk by možná čekal, že se lidé do takového luxusu, kde se tisíce platí snad jen za pozdrav, budou chtít i pěkně obléknout, v případě Bianky si ale starožitné vybavení hotelu užilo v podstatě jen její holou zadnici.

„Nesedl bych si na židli po ní, dokud by nepřišel tým zaměřující se na nebezpečné látky a nevyčistil ji. To musí být v rozporu s hygienickými předpisy na místě, kde se podává jídlo,“ myslí si čtenář magazínu Daily Mail, kde se objevuje i spousta dalších komentářů v tomto duchu a mnoho jiných lidí se jako již tradičně diví, že Bianku do podniku vůbec vpustili.

„Kdybych ušetřil přemrštěné množství peněz, abych se mohl v tomto podniku najíst, a kolem mě prošla téměř nahá osoba, byl by ten zážitek pro mě zcela zničený,“ myslí si jiný čtenář. Tak snad si Bianca ve svém outfitu na luxusním obědě pochutnala.

4
fotky

Další články

Načítám