Hlavní obsah
Článek

Noc na pondělí se u manželů Westových nesla v duchu party, kterou uspořádal Kanye (47) společně se svým kolegou a kamarádem Tyronem Williamem Griffinem Jr., známějším pod pseudonymem Ty Dolla Sign. Na soukromém mejdanu v Los Angeles se pochopitelně i tančilo, Biancu nevyjímaje. Podle posledních informací se ale její přátelé obávají, že si k ‚domácí pohodě‘ s manželem dopomáhá alkoholem.

Biančini blízcí se prý strachují, že ve snaze vyrovnat se s manželstvím a požadavky Kanyeho Westa začala pít. Není to přitom zdaleka poprvé, co se příbuzní o australskou architektku bojí. Před necelým půl rokem se dokonce hovořilo o tom, že si chce s Westem sjednat setkání Biančin otec Leo Censori, který je obávanou postavou mafiánského podsvětí v Melbourne. Ten byl pohoršen především dceřinými modely. Do Los Angeles ovšem následně na nějaký čas přijela za dcerou Biančina maminka a jak se zdá, vše vyšumělo do ztracena.

Nyní se ale prý opět hovoří o tom, že Biance hrozí reálné nebezpečí, a to nejen v souvislosti s tím, že má West v plánu rozjet vlastní pornografické studio, ale především v návaznosti  na nedávné čestné prohlášení bývalého Westova blízkého spolupracovníka Mila Yiannopoulose, který mimo jiné uvedl, že je hudebník závislý na inhalaci oxidu dusného, u nás známého jako rajský plyn. Ten může být zneužíván jako narkotikum k docílení stavu krátkodobé veselosti. Podle Yiannopoulose mu jej údajně dodal jeho zubař Thomas P. Connelly, který hudebníkovi vytvořil i titanovou zubní protézu za téměř dvacet milionů korun. Stomatolog toto tvrzení důrazně popřel.

„Každému, kdo zná Biancu, je jasné, že jí to přerostlo přes hlavu. Přátelé se bojí, že pije, aby se vyrovnala s tím, že uvízla v jeho temném světě a nevidí východisko. Nikdy předtím taková nebyla. Je to velmi znepokojující,“ prozradil obeznámený zdroj pro Daily Mail.

Přestože Biance už hrozí za veřejné obnažování vězení i v USA, ona jako by nastalá rizika nebrala v potaz a polonahá chodí po ulicích i bez Westa po svém boku. „Ačkoli si na začátku některé z těch modelů vybírala sama, dospělo to do bodu, kdy to není jen riskantní, ale nyní je to přímo urážlivé a nechutné,“ dodal další zdroj.

Další články

Načítám