Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu byste snad nenašli jedinou celebritu, která by někdy nenavštívila proslulou restauraci v luxusním hotelu Chateau Mormont v Los Angeles. Ke čtvrtečnímu obědu si ji zvolili i Kanye West (47) s manželkou Biancou Censori, která si opět nenechala ujít příležitost předvést se v dalším ze svých kurážných módních kousků, a to i navzdory předepsanému dress codu, který zněl business casual.

Bianca tak podle očekávání pojala neformální společenský styl po svém a v luxusním podniku se mezi ostatními strávníky pohybovala v kratičkých šortkách a bikinovém vršku odhadem o čtyři velkosti menším, než jaký by Biančině hrudníku odpovídal. Kdo by ovšem čekal, že bude pár z restauračního zařízení vykázán, byl by na omylu. Přestože pro většinu ostatních hostů musela být podívaná na Biancu značně rozptylující, a to pro někoho jak v pozitivním, tak pro jiné spíš v negativním smyslu, Censori je v hotelu a jeho restauraci již považována za stálého hosta, a nad jejím odíváním tak zřejmě vedení přivírá oko.

„Chodí sem pořád. Vždycky poznám, když tady je, protože je tu pokaždé spousta paparazzi,“ řekl jeden ze zaměstnanců hotelu, který potvrdil, že Censori je pravidelným hostem už několik měsíců a že se pokaždé obléká podobně. Minulý týden se vydala do hotelové restaurace v poloprůhledném přiléhavém topu, ale pro změnu nechala vyniknout své pozadí, když na sobě měla pouze tanga.

Jak je vidět, ani pokuta, pobyt ve vězení a povinná registrace v seznamu sexuálních delikventů, které Censori hrozí za její veřejné pobuřování a obnažování, nikam nevedou. Bianca i její manžel se tak i nadále vyhřívají na výsluní své mediální slávy a veřejného pohoršování nad jejich počínáním…

Další články

Načítám