Hlavní obsah
Článek

Lidé v Tokiu opět nebyli ochuzeni o pohled na téměř nahou manželku Kanyeho Westa (47) Biancu Censori. Zezadu skoro nic, vepředu jen hodně neposedný top. A k tomu navíc Bianca předvedla nový účes.

Bianca Censori a Kanye West v poslední době nepřitahovali pozornost prazvláštními modely, ale spíš drby o tom, že se u nich možná schyluje k rozvodu. A také obviněním Westovy bývalé asistentky Lauren Piscotty ze sexuálního obtěžování a pronásledování. Dáma také tvrdila, že rapper měl zvláštní sexuální obsese a chtěl spát s matkami svých partnerek, Biancu Censori nevyjímaje. A že sama Bianca měla být koordinátorem a účastníkem jeho sexuálních večírků.

Není divu, že manželé raději stále zůstávají v japonském Tokiu, kde se jim už podařil vyvrátit alespoň klep o tom, že jim to v manželství neklape. Už několikrát se spolu opět objevili na veřejnosti a naposledy Bianca dokonce dokázala, že ani její vkus na oblékání jí stále není cizí.

Po boku Kanyeho, který byl jako obvykle oblečen celý v černém, se jeho žena vydala do ulic Tokia, kde momentálně panují teploty lehce nad dvacet stupňů, v jednom ze svých exhibicionistických modelů. Ten tentokrát sestával jen z kusu látky, která vepředu jen tak tak zakryla její ňadra, punčocháčů a lodiček na podpatku. Cestou bylo vidět, že Bianca si svým outfitem ovšem tentokrát není příliš jistá, schovávala se za svým mužem a topík si stále držela rukou, aby skutečně neodhalila celé své vnady. A její výraz v obličeji rozhodně nebyl šťastný.

Zato si ale Bianca jistě dala práci s novým účesem. Pro ni typické krátké vlasy vyměnila za účes dlouhý až po lopatky a nasadila si čelenku. Mnohým tak připadala jako hudebnice z osmdesátých let.

Není jasné, jak dlouho se manželé ještě v Tokiu zdrží, ani to, kam povedou jejich další kroky. Jisté je ale to, že si, i vzhledem k Biančinu oblečení, z obvinění ze sexuálního napadení zřejmě nic nedělají a stále je pro ně důležitější to, aby byli za každou cenu centrem pozornosti.

4
fotky

Další články

Načítám