Hlavní obsah
Článek

Bianca CensoriKanye West (47) o sobě nějakou dobu nedávali vědět, ale nyní jsou očividně zpět se vší parádou. Zatímco minulý týden si vyšla vnadná Australanka pouze olepená tejpovací páskou, tentokrát svůj objemný hrudník vtěsnala do miniaturního vrchního dílu bikin, který sotva zakrýval to nejnutnější.

U Biančiny vycházky po Los Angeles pochopitelně nechyběl ani její manžel, s nímž si takto oděná vyrazila v sobotu na rande. Kontroverzní dvojice začala pozdním obědem v podniku Bludso’s BBQ a následně pokračovala do kina Century City na horor Tiché místo: První den s oscarovou držitelkou Lupitou Nyong’o v hlavní roli.

Páreček se po městě projížděl ve svém futuristickém Cybertrucku a otáčející se kolemjdoucí jim, zdá se, nikterak nevadili. A zatímco Bianca svou odhaleností už snad ani nikoho nemůže šokovat, její slavný manžel býval obvykle zahalen od hlavy k patám. Tím, kdo tak tentokrát dokázal překvapit, byl právě Kanye, jelikož se po dlouhé době oblékl jako běžný spořádaný občan.

Peprných komentářů se ovšem podle očekávání dočkala hlavně Bianca, na níž někteří čtenáři Daily Mailu nenechali nit suchou. Spousta z nich se také pozastavuje nad tím, jak je možné, že takto oděnou ženu vůbec pustí do restaurací. ‚Trojúhelníčky na jedničky‘, jak jeden ze čtenářů podotkl, jsou prý na Biance skutečně bizarní.

Další články

Načítám