Hlavní obsah
Článek

Americký miliardář Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez (54) mají spoustu přátel mezi prominenty, celebrity nevyjímaje. Zatímco loni zakladatel Amazonu hostil na své super jachtě například Demi Moore, letos je sešlost o poznání hojnější. O víkendu si to na palubu lodi namířili kromě Bezose se Sanchez rovnou další dva slavné páry…

Mezi partičkou lidí, která se momentálně plaví na jachtě Koru, se nachází mimo jiné Leonardo DiCaprio (49) se svou přítelkyní Vittorií Ceretti nebo Katy Perry (39) se snoubencem Orlandem Bloomem (47).

K velkému překvapení turistů na Nikki Beach v Itálii si to všichni štrádovali po pláži k přistavenému člunu, který je převezl na Bezosovu jachtu, kterou si nechal na míru vytvořit přesně podle svých představ v roce 2021 a teprve loni v dubnu byla hotová. Třípatrová jachta je 127 metrů dlouhá a její odhadovaná cena byla nejméně 500 milionů dolarů (11,5 miliardy korun).

Není divu, že skupinka se na přistavený člun dostala za velkého zájmu turistů, přičemž někteří si neodpustili i natáčení a focení na mobilní telefon. Skupinku si vyhlédl i místní prodejce plážových šatů, který dost možná ani netušil, s kým má tu čest. Zatímco Lauren hleděla do písku a dávala tak lehce najevo svůj nezájem, Jeff se na něj mile usmíval. A přestože se mu nepodařilo udat nic ze svého zboží, díky slavné partičce ani on neunikl mediální pozornosti.

Další články

Načítám