Hlavní obsah
Článek

V českém šoubyznysu se už třetí týden řeší napadení zpěváka Miraie Navrátila (32). K tomu došlo v Hradci Králové po koncertu Eda Sheerana. Ačkoli se na sociálních sítích skloňuje jméno dalšího zpěváka Sebastiana Navrátila, ani jeden ze zmíněných to nekomentoval. Věc šetří policie.

Na sociálních sítích si však příběh žije vlastním životem a komentují ho i známé osobnosti. „Heč a já vím, kdo mu dal tím boxerem,“ napsal na X například režisér Jakub Wehrenberg, který tak rozpoutal diskuzi. Ve vlákně se pak jméno Sebastiana objevilo hned několikrát.

Drb o Sebastianovi řešila i Ornella Koktová v podcastu s Agátou Hanychovou. Ornella byla se Sebastianem v zatím poslední řadě reality show Survivor. „To víme všichni, co jsme byli v Survivoru. Je to takové malé velké tajemství. Ale nebudu to komentovat, já jsem jim u toho nesvítila,“ řekla.

Mluví se i o údajném motivu. Tím měl být fakt, že Mirai Sebastianovi „dělal do holky“ Andrey Bezděkové (29). Modelka se v době, kdy byl Sebastian v Survivoru, měla vídat právě s Miraem. Dokonce spolu měli být na koncertu Adama Mišíka, který proběhl v únoru v pražském klubu Roxy.

Není to poprvé, co Bezděkovou s Miraiem spojují. Už v roce 2020 spolu byli viděni u lomu Homolák na Berounsku. „Seděli tam spolu, sami, nebyli mezi lidmi a on ji něžně sem tam hladil po zádech,“ citoval Blesk svědkyni této chvilky.

Ani Mirai, ani Andrea však nikdy nepotvrdili nebo nekomentovali, že by mezi nimi bylo něco víc než přátelství. Ani jeden z nich se nevyjádřil ani k aktuální kauze a spekulacím, které se šíří na sociálních sítích. Mlčí i Sebastian Navrátil, stejně jako vydavatelství Universal Music, které oba zpěváky zastupuje.

Další články

Načítám