Hlavní obsah
Článek

Mariana Prachařová (30) si plní jeden ze svých velkých snů. Rozhodnutí odstěhovat se do Londýna učinila již před několika měsíci, ale nyní proměnila svá slova v činy. „Jsem tady!“ informovala na instagramu. Ve Velké Británii se chce vzdělávat v oblasti módního průmyslu.

„Změna je život a klidně ji můžete zkusit ve 30. Na mě ani ne před týdnem čekal krok do neznáma. Zkusit žít jinde, sama, od začátku, bez rodiny, kamarádů, bez bydlení, bez plánů a jsem tady, rozkoukávám se a nemám ponětí, co se stane, ale jenom vím, že jsem to potřebovala, tak uvidíme,“ informovala influencerka a herečka své fanoušky na sociálních sítích.

„Nemám žádný očekávání, jak mi to změní život, ale jenom si myslím, že když něco takovýho chcete zkusit, tak to udělejte. I když se spálíte, i když na tom vyhoříte. Já nechci jednou litovat, že jsem to neudělala, a polemizovat nad tím, jaký by to bylo, kdybych to udělala. Nikdy není pozdě začít tak nějak znova,“ dodala dcera Dany BatulkovéDavida Prachaře (65), která o plánech přestěhovat se do Londýna hovořila již nějaký ten pátek. V Británii se prozatím zdrží na 6 měsíců.

„Jsi dobrá, nejlepší krok,“ podpořila Marianu v komentářích například herečka Tereza Brodská (56), ale i mnoho dalších. Mariana se v zahraničí chce vzdělávat v oblasti módního odvětví, v němž našla svou vášeň. O tom ostatně jasně vypovídá i její obsah na sociálních sítích, kde každodenně inspiruje své sledující outfity, které každý den obléká.

Další články

Načítám