Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Beyoncé (43) se po delší době objevila na veřejnosti. Účastnila se udílení cen Glamour Women of the Year pro letošní rok. Na akci, jež se konala v úterý v newyorském hotelu The Times Square Edition, změnila image. Přestože se Beyoncé dostavila oděná do kombinace žluté a zlaté, díky čemuž zářila do dálky jako slunce a rozdávala úsměvy na všechny strany, zřejmě jí nyní, podobně jako řadě dalších celebrit, není příliš do zpěvu.

Ikona popu a R’n’B má být totiž jednou z hvězd zapletených do kauzy rapera Seana ‚Diddyho‘ Combse, která nabírá nebývalých rozměrů. Diddy čelí mnoha nařčením zahrnujícím obvinění ze spiknutí za účelem vydírání, z obchodování s lidmi i sexuálního zneužívání.

Okolo zpěvačky se navíc objevila řada konspiračních teorií, které se zdají být spíš z říše sci-fi a hororu v jednom než založené na reálných základech. Beyoncé v nich totiž figuruje jako někdo, kdo se v průběhu let měl chtít nemilosrdně zbavovat svých konkurentek. Špinavou práci za ni přitom měl odvádět kromě jejího neméně slavného manžela Jay-Z právě především Diddy.

Lidé tak nyní dávají do spojitosti s nimi úmrtí talentované zpěvačky Aaliyah, která zemřela v roce 2001 v pouhých 22 letech při leteckém neštěstí. Některé teorie dokonce zachází ještě dál a trojici spojují s úmrtím další zpěvačky Lisy Lopes známé jako Left Eye o rok později a dokonce i se skonem ikon rapové scény Tupaca Shakura a The Notorious B.I.G., a dokonce i Michaela Jacksona.

V minulosti přitom na údajné nekalé praktiky Diddyho upozorňovalo prostřednictvím svých písní i několik raperů v čele s Eminemem, který ve skladbě Fuel ze svého letošního alba Diddyho výslovně viní z vražd obou zmiňovaných raperů.

7
fotek
Související témata:
Kauza Seana 'Diddyho' Combse

Další články

Načítám