Hlavní obsah
Článek

Berenika Kohoutová (33) porodila koncem září své druhé dítě. Oblíbené herečce se narodila druhá dcerka, která dostala jméno Aloisie. Pár týdnů po porodu se Berenika rozhodla sdílet velmi intimní snímek, který zachycuje silné emoce. Jedná se totiž o fotografii, která byla pořízena přímo v momentě, kdy držela svou malou lásku poprvé v náručí.

„Tohle je můj pohled na Kryštofa (manžel, pozn. red.), kterej vstoupil do dveří v momentě, co jsem si sama vytáhla Lojzu a držela ji poprvé v náručí. Když o tom komukoliv vyprávím, tak si uvědomím, jakej to byl zázrak,“ svěřila se Berenika na sociálních sítích s tím, že jí chvíli trvalo, než jí celá zkušenost docvakla.

„Pamatuju si, jak jsem se slzami v očích asi tak půl hodiny před porodem přesvědčovala svou dulu, že to prostě nezvládnu. Nezvládnu! Až vám někdo bude říkat, že porod nebolí, tak do něj drcněte, protože ta dotyčná bude pravděpodobně nadpřirozená bytost,“ napsala herečka, která do porodnice dojela, když z ní prý „lila plodová voda jako z cisterny“.

„Nemohla jsem už kontrakcemi ani chodit a zjistili jsme, že jsme doma samozřejmě zapomněli veškerou dokumentaci k porodu. Pokud se vám někdy bude zdát, že k porodu stačíte vy a to, co máte mezi nohama, nenechte se zmýlit! Takže Kryštof pelášil domů pro papíry a já mezitím vlastně už rodila. Nikdo upřímně nečekal, že to bude tak rychlý, natož Kryštof, kterej to málem nestihl. V největší kontrakci a skoro už s pidi hlavičkou venku jsem dule diktovala jeho číslo, který jsem se naučila měsíc předtím nazpaměť. My ženy jsme prostě hustý,“ uvedla Berenika mimo jiné k dojemné fotografii, ve které se odráží hereččin porod.

„V týhle fotce je prostě fakt asi všechno. Úleva, že jsem to zvládla, můj výraz směrem ke Kryštofovi: Málem jsi to, ty vole, nestihl a jsem fakt ráda, že jsi tady. Štěstí, že držím Aloisii, ještě větší štěstí, že jsem si ji podala sama, pocit rozčarování, jak rychlý to bylo, láska. Jako holky říkaly, že by to mělo vyhrát Czech Press Photo. Tak ti nevím, čoveče,“ dodala Berenika Kohoutová v příspěvku.

4
fotky

Další články

Načítám