Hlavní obsah
Článek

Letos v dubnu Berenika Kohoutová (33) originálním způsobem odtajnila, že je podruhé těhotná. Novinku odhalila ve svém novém klipu, kde předvedla své bříško v prádle. Nyní se svou postavou před porodem pochlubila znovu a fanoušci se nemohou shodnout, co to bude.

Herečka ještě na konci června pracovala a natáčela, během léta už si ale v kalendáři udělala volno. „Stále pracuji, ale musím přiznat, že už je to trochu náročné, protože natáčení třeba v ateliéru už je docela peklo, ale pořád se nějak snažím držet. A pak už v létě budu snad na chalupě s nohama ve škopku,“ svěřila se Super.cz poslední červnové dny Berenika, kterou diváci mohou pravidelně potkávat v seriálu Jedna rodina.

V únoru 2020 se herečce narodila dcerka Lola a poté, co se nyní pochlubila svým bříškem před porodem, začali její fanoušci hádat, jestli to bude znovu holka. „To vypadá na kluka,“ napsala jí jedna z fanynek na sociální síti pod snímkem s odhaleným bříškem.

Okamžitě se začalo diskutovat o tom, co to teda bude. „Já tipuji děvče,“ připsala další ze sledujících, ke které se přidaly další ženy. „Vypadá to na dítě,“ okomentovala další fanynka Bereniky dohady pod snímkem o tom, zda herečka přivede na svět chlapečka nebo holčičku. „Všechno dobré, vydržet. Držím pěsti,“ stálo v jednom z komentářů, které Berenika dostala.

Další články

Načítám