Hlavní obsah
Článek

Kroku, který zřejmě každý čekal spíš ze strany Bena Afflecka (52), se nakonec zhostila Jennifer Lopez (55). Ta v úterý 20. srpna podala žádost o rozvod u vrchního soudu v Los Angeles, učinila tak v den druhého výročí svatby s Benem. Pár se ovšem rozešel už mnohem dřív a podle Daily Mailu se na veřejnosti snažil předstírat celé měsíce, že se nic neděje.

Sama Jennifer v rozvodových dokumentech uvedla jako datum odloučení 26. duben, některé zdroje ovšem hovoří o tom, že se dvojice rozešla již začátkem roku. Od té doby se ovšem ve společnosti objevili ještě několikrát. Koncem února byli společně přistiženi při „muchlovačce“ u zdi domu přímo na ulici a už tehdy jim lidé náhlé propuknutí vášně a fotografa připraveného vše zdokumentovat příliš nevěřili. O krizi ve vztahu se pak začalo hovořit letos v dubnu, což odpovídá i datu oficiálního odloučení.

Od té doby jsme ovšem mohli Bennifer společně vídat méně a méně, ale přesto se našly momenty, kdy trávili společně čas. Většinou i s dětmi, které mají oba ze svých předešlých vztahů. V květnu například vyrazili s dětmi do kina v Brentwoodu. Nejvíce se ovšem dostalo na přetřes jejich červnové setkání před basketbalovým zápasem hercova syna Samuela. Oba tehdy přijeli jiným vozem, a když se setkali před budovou, Ben políbil Jennifer na tvář a poplácal ji po zádech. Už tehdy se psalo o tom, jak neohrabaně celé setkání působilo. Podle některých lidí se Ben vyloženě šklebil, a přestože je jinak výborný herec, manželskou idylku se mu navodit nepodařilo.

Nebylo by ovšem fér dvojici soudit za to, že se před světem snažila předstírat, že je manželská krize pouhým výmyslem médií. JLo má podle jejích přátel zlomené srdce a údajně se do posledních chvil snažila vztah zachránit. Affleck tak zřejmě i s ohledem na ni nechtěl podnikat žádné radikální kroky a údajně i s podáním rozvodu vyčkával na vhodnou chvíli, přestože potřebné dokumenty měly být připravené už déle než měsíc.

Další články

Načítám