Hlavní obsah
Článek

Ve věku pouhých 46 let zemřel herec Benji Gregory, který se proslavil v dětském věku, a to především díky roli v oblíbeném rodinném seriálu Alf. Gregory byl nalezen mrtvý v autě spolu se svým služebním psem Hansem na parkovišti banky v Peorii v Arizoně. K tragédii došlo již 13. června. Bližší okolnosti zatím nejsou známy.

Hercova sestra Rebecca pro TMZ uvedla, že Gregory trpěl depresemi, bipolární poruchou a měl také poruchu spánku, kvůli které „často zůstával celé dny vzhůru“. Hercovi blízcí se domnívají, že chtěl navštívit banku, ale v autě usnul a zemřel zřejmě na úpal a celkové přehřátí organismu i se svým psem. Úřad soudního lékařství okresu Maricopa ale zatím konkrétní příčinu smrti neurčil.

Gregory, který v roce 2003 narukoval do amerického námořnictva, se proslavil po celém světě jako Brian Tanner ve zmiňovaném sitcomu pojmenovaném po roztomilém mimozemšťanovi Alfovi, který nouzově přistane v garáži domu Tannerových. Rodina se jej pak snaží skrývat před sousedy i vládními činiteli. Seriál se dočkal čtyř řad (v letech 1986–1990). Kromě Gregoryho v něm hráli ještě Max Wright, Anne Schedeen a Andrea Elson.

Benji se objevil ještě v několika televizních filmech a malou roli získal i v komedii s Whoopi Goldberg Jumpin’ Jack Flash. V roce 1993 propůjčil svůj hlas jedné z postav v animované pohádce Byl jednou jeden les, což byla jeho poslední filmová zkušenost.

Související témata:
Benji Gregory
Seriál Alf

Další články

Načítám