Hlavní obsah
Článek

Herec Ben Affleck (52) sice nezažívá zrovna nejšťastnější období života, ale obrovskou oporou mu jsou momentálně jeho děti. Ve středu se s nimi vydal na procházku po Los Angeles se zastávkou na večeři a bylo vidět, že hlavně nejstarší Violet mu chce dát najevo, že za ním bude stát za všech okolností.

Herec z Armagedonu či Daredevilu a držitel dvou Oscarů navzdory neustálým spekulacím o krachujícím manželství s Jennifer Lopez na sobě stále měl snubní prsten. S osmnáctiletou Violet, o tři roky mladší Seraphinou, která nedávno oznámila, že chce být oslovována jako Fin, a ještě jejich přáteli vyrazili do podniku Kaz The Soba Place na jídlo.

Cestou vedl herec družný rozhovor s Violet, která jej bedlivě poslouchala a objala ho okolo ramen. Teenagerka je přitom věrnou kopií své maminky Jennifer Garner (52). Právě k bydlišti jeho bývalé ženy s jejich dětmi, se před pár měsíci Affleck přestěhoval do domu, kde za nájem platí sto tisíc dolarů měsíčně. Luxusní a rozlehlou nemovitost, kterou pořídili s JLo po svatbě za 60 milionů dolarů, nyní prodávají s přirážkou ve výši pěti milionů dolarů.

Mnozí fanoušci přitom s přibývajícími zvěstmi o blížícím se rozvodu ‚Bennifer‘ doufají, že by to herec opět mohl dát dohromady se svou exmanželkou, která za ním stála v dobrém i zlém během jejich manželství a dokonce i po rozvodu jej přiměla podstoupit protialkoholní léčbu, kam jej i odvezla. Jak je známo, herec nepatří mezi zastánce přísloví ‚dvakrát do stejné řeky nevstoupíš‘, a tak zřejmě nic není nemožné. Obrovskou radost by zřejmě udělali i svým třem dětem…

Pravdou je, že zatímco ve společnosti JLo příliš úsměvů na tváři Ben nevykouzlil, naopak se svou bývalou ženou byl viděn v dobré náladě téměř pokaždé. V březnu navíc vyšlo najevo, že spolu budou i pracovat, a to na novém thrilleru Animals společnoststi Netflix. Zatímco Ben by jej měl režírovat, Garner údajně ztvární hlavní roli.

Další články

Načítám