Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ben Cristovao (37) měl před pár dny nehodu na motorce. Ačkoli zpráva obletěla sociální sítě, on samotný se k nešťastné události vyjádřil až nyní. Na svém instagramu přiznal, že incident byla jeho chyba, a zveřejnil fotografie svých zranění i snímky z nemocnice.

„Vyboural jsem se na motorce, byla to moje vina, nikomu jinému jsem neublížil. Nechtěl jsem to dávat ven, páč už tak nemají motorky nejlepší PR co do bezpečnosti, ale cestu si to našlo stejně, tak budiž,“ vyjádřil se zpěvák poprvé k nehodě na motorce, kvůli níž musel zrušit své sobotní vystoupení na akci Pojez fest v Moravskoslezském kraji a kterou médiím potvrdil jeho manažer.

„Chtěl bych poděkovat lidem, co v tunelu zastavili provoz před mou nehodou, pohotové a milé záchranné službě i všem na urgentním příjmu ve Fakultní nemocnici Motol, že mě perfektně prohlédli, vyčistili rány a sešili do krásy. Chci se ještě jednou omluvit lidem na Pojez festu, že jsem kvůli své chybě nezvládl v sobotu z důvodu zranění dorazit, a poděkovat Adamovi Mišíkovi, že za mě na poslední chvíli zaskočil,“ dodal Cristovao ve svém příspěvku na Instagramu, kde o incidentu poprvé promluvil on samotný.

Ačkoli sobotní zpěvákův koncert byl kvůli nehodě zrušen, Ben ujistil fanoušky, že další vystoupení proběhnou. „Momentálně nemůžu ještě sedět ani ležet na zádech, ale dáme matraci do většího auta a do vyprodaných Karlových Varů v sobotu přijedu na břiše, i kdyby cokoli a mega se na vás těším. S motorkou samozřejmě nepřestanu, naopak jsem o tuto zkušenost lepší jezdec,“ uzavřel zpěvák, který poděkoval fanouškům za povzbuzující zprávy a přání k brzkému uzdravení. Zároveň informoval o tom, že jakmile bude opět ve formě, absolvuje kurz pro motorkáře ke zlepšení svých motoristických znalostí.

Související témata:

Další články

Načítám