Hlavní obsah
Článek

V životě Bena Afflecka (52) se prý objevila nová žena. Ovšem ‚nová‘ není zcela správný termín, jelikož s ní oscarový herec prožil krátký románek ještě předtím, než se dal v dubnu 2021 znovu dohromady s Jennifer Lopez (55). Jde o členku jedné z nejvlivnější rodin ve Spojených státech a onou dámou není nikdo jiný než šestatřicetiletá filantropka a spisovatelka Kathleen Alexandra Kennedy známá jako ‚Kick‘, která je dcerou amerického právníka Roberta F. Kennedyho Jr. (70), syna Roberta F. Kennedyho (bratra bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho).

Pouhý týden od oficiálního podání žádosti o rozvod, kterou nakonec po měsících nevydařených pokusů o záchranu manželství nakonec podala sama JLo, se tak objevují zvěsti o tom, že Ben již není sám. Podle dostupných zdrojů spolu dvojice v posledních týdnech trávila čas, ale podle zasvěceného zdroje Daily Mailu zůstává Kathleen ohledně jejich spojování velmi opatrná, protože nechce být vnímána jako hercova milenka.

„Ben a Kick spolu něco měli, než se dal Ben znovu dohromady s JLo. Potkali se, protože Ben je z Bostonu, a když žijete v Bostonu, rodina Kennedyů je něco jako královská rodina. Když se Ben začal stýkat s Kick, oprávněně si myslel, že se dostal do rodiny Kennedyů. Ona ale byla příliš mladá a nebyla připravená na nic vážného,“ uvedl obeznámený zdroj pro Daily Mail s tím, že jejich románek se nikdy nepřekrýval s hercovým obnoveným vztahem s Jennifer.

„Během jeho manželství neměli žádný poměr, ale pro přátele Kick je zajímavé, že jakmile došlo k rozvodu, začal se s ní Ben znovu vídat. Kick si myslí, že je Ben inteligentní a do značné míry je její typ, ale je hodně opatrná, protože nechce být vnímaná jako jeho milenka. Není to milenka a není nic jako JLo, svůj soukromý život ráda uchovává v soukromí,“ pokračoval dotyčný zdroj.

„Kick má Bena ráda a je jí upřímně jedno, co si JLo myslí. Když spolu začali chodit, on a JLo byli už od sebe. Dal jí to velmi jasně najevo. JLo to uvedením dubna jako měsíce rozchodu jen potvrdila. Zatím si jen užívají společně strávený čas. Setkávají se v hotelu v Beverly Hills, protože celebritám nabízí takovou úroveň soukromí jako nikde jinde. Lidé jí navíc říkají, že vypadá jako Jen Garner, což jí lichotí, jelikož si myslí, že je Jen krásná,“ dodal zdroj.

Bude tak velmi zajímavé sledovat, zda se nakonec hvězda Armagedonu skutečně stane součástí slavného rodu a vztah s půvabnou Kick, která dostala jméno po své tetě Kathleen Kennedy, nabere na vážnějších obrátkách…

Související témata:
Kathleen 'Kick' Kennedy

Další články

Načítám