Hlavní obsah
Článek

Ben Affleck (52) v poslední době povětšinou připomínal hromádku neštěstí. Náročné období, kdy se řešila krize v manželství s Jennifer Lopez (55) zprava zleva, se na tváři oscarového herce podepsalo, ale nyní se zdá, že se blýská na lepší časy. Affleck byl dokonce v úterý spatřen, jak se cestou do své kanceláře usmívá a pronesl pár milých slov se zaměstnanci.

Herec do kancelářské budovy v Los Angeles dorazil v obleku s koženou taškou a ledovou kávou v ruce. Co na ruce ovšem chybělo, byl snubní prsten. Ten po měsících spekulací odložila už i Jennifer, která prý za záchranu manželství bojovala do posledních sil. Zpěvačka byla bez prstenu spatřena po svém pobytu v Hamptons.

Benova koupě nového „mládeneckého“ sídla v den zpěvaččiných 55. narozenin byla podle jejích přátel poslední kapkou. Rozvodové dokumenty mají být připravené už více než měsíc a pár prý vyčkává na vhodnou příležitost k jejich podání. Nejde totiž pouze o ně, ale i o jejich děti, které si jsou velmi blízké.

Podle serveru Page Six Ben nyní odložil podání žádosti o rozvod ve snaze chránit Jennifer v době, kdy se mluví o tom, že manželé spolu už ani nemluví. „Ponížil ji, protože on je láskou jejího života. Před dvěma lety měli dvě svatby. Je do toho zapojeno pět dětí,“ prozradil zdroj z okolí páru, který dodal, že Jennifer ještě úplně nepřijala, že je konec. Přesto už byla také spatřena, jak se poohlíží po nemovitostech v LA.

Fanoušci herce jsou ovšem rádi, že Bena vidí opět se usmívat. „Takhle jsem ho neviděla už celé měsíce,“ zní jeden z komentářů s nejvíce lajky. „Jak mu to sluší, když se směje. Přeji mu jen to nejlepší v nové cestě životem,“ píše pro změnu fanynka Lady Hobbit. „Tohle vypadá na obrovský úsměv úlevy. Možná prošly rozvodové papíry,“ domýšlí si další.

Další články

Načítám