Hlavní obsah
Článek

Před třemi měsíci přivedla na svět druhého potomka a teď poprvé vyrazila do společnosti. Herečka Beáta Kaňoková, kterou si televizní diváci naposledy oblíbili jako Evu Duškovou v seriálu Zlatá labuť, vypadá skvěle.

Mám ještě deset kilo navíc a musela jsem si koupit o dvě čísla větší šaty, ale neřeším to. Myslím, že to plynule odejde samo. Spousta lidí mi říká, že to nejde vidět, asi klamu tělem,“ krčila v rozhovoru pro Super.cz rameny herečka, která celá září.

„Myslela jsem si, že to bude se dvěma dětmi náročnější, ale myslím, že je to jednodušší než poprvé,“ míní Beáta, která přivedla na svět syna s partnerem, kameramanem Tomášem Kotasem a z předchozího vztahu s kolegou Tomášem Havlínkem má pětiletou dceru Juditku. „Ta pomáhá, snaží se všechno naučit, chce přebalovat a převlékat, krásně brášku přijala. Já si teď pluju na obláčku,“ pochvalovala si.

Už se pomalu vrací i k práci, odehrála pár představení v divadle a v září už s ním chce začít naplno. „Hraji jen večerní představení, takže je to takový fajn odskok na té mateřské,“ míní. Hodně jí prý pomáhá i partner, který se stará o to, aby se cítila co nejlépe. „Když vidí, že jsem unavená, objedná mě třeba na masáž, kosmetiku nebo pedikúru. Je opravdu úžasný,“ popisovala.

Další články

Načítám