Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) se nechala zvěčnit na novém snímku. Na podzimně laděné fotografii byste jí hádali klidně o dvacet let méně. „Zkouška podzimu,“ okomentovala svůj působivý portrét Basiková, která tím své fanoušky dostala do kolen. A to včetně známých osobností!

„Báro, to je krásné tvé rozpoložení. Jsi nádherná,“ chválila ji Dagmar Havlová (71). „Olalaaaa,“ vystačila si s výstižným citoslovcem zpěvačka Ilona Csáková (54). „Wow, Barunko,“ neskrývala nadšení i Šárka Vaňková (36).

A samozřejmě se přidali i fanoušci, kterým nedala spát Bářina mladistvá vizáž. „Vau, sexy a vamp“ nebo „Pane bože, bohyně“. Superlativy se to na instagramu Báry Basikové jen hemžilo. Našli se samozřejmě i lidé, kteří si všimli, že se přece jen jedná o fotografii, která realitu vykresluje lépe, než je skutečnost. „Takhle Bára ve skutečnosti přece nevypadá, ale fotka moc hezká,“ všimla si jedna z dam. „Kvalitní filtr,“ přidala se další.

Oblíbená zpěvačka si ale vesměs mohla přečíst jen samé superlativy. Ona sama se nedávno rozhodla změnit svou image. Na zimu si nechala své vlasy výrazně střihnout na svěží mikádo, na zmíněném snímku ale ještě pózuje s delším sestřihem.

3
fotky

Další články

Načítám