Hlavní obsah
Článek

Převážně v českých luzích a hájích tráví své volno představitelé české politické scény. O snímky ze zasloužených prázdnin se alespoň část z nich podělila na sociálních sítích a žádný luxus nečekejte. Snad jen Patrik Nacher má na Madeiře trochu dražší dovolenou.

Andrej Babiš (70) už si ostatně letos moře na Maledivách a v Chorvatsku užil, takže si vystačí s Mostem, kde tráví čas na olympijském festivalu, který probíhá u tamního jezera. Pokud jde o vlastní sportování, podělil se o snímek ze šachového klání.

Čeští politici jsou velkými fanoušky cyklistiky, kterou nesledují u televizních obrazovek, ale na kolo skutečně vyjíždějí. Příkladem je Vít Rakušan, jenž se vypravil na koupačku nedaleko domovského Kolína, Vlastimil Válek, který sport spojil s prací a na kole objíždí nemocnice, anebo Markéta Pekarová Adamová (39). Ta vyrazila už poněkolikáté s manželem na cyklovýlet po Slovinsku. „Hory, kolo, knížky a dobré jídlo. To je všechno, co s Tomem potřebujeme na dovolené,“ svěřila se.

Na výlet, pro změnu vlakem, se zase vypravil Karel Havlíček. Společnost mu dělala jeho erdelteriérka, samozřejmě s povinným náhubkem. „Beru Betynu a jedeme do Zlaté Koruny a odtud výšlap na Kleť. Vzhledem k počasí se možná zastavíme na jedno,“ popsal své plány. A koho byste na dovolené určitě nepoznali, je Olga Richterová. „Maskuju se, když se mi nechce odpovídat, že jsem podobná tý političce,“ píše místopředsedkyně Poslanecké sněmovny.

Další články

Načítám