Hlavní obsah
Článek

Barbora Strýcová (38) je už od května dvojnásobnou maminkou. Tehdy porodila dceru Josefínku, kterou se teď pochlubila na sociální síti. „Máma ve službě,“ připsala ke snímku, který rozněžnil její sledující.

Tenistka Barbora Strýcová má doma už dva poklady. Prvním je synek Vincent, který právě oslavil třetí narozeniny. Druhým je dcerka Josefínka, která přišla na svět v máji. Obě děti má Barbora s partnerem Petrem Matějčkem. Už před druhým porodem sportovkyně informovala o tom, že se chce brzy vrátit k pohybu, tenis to ale nebude.

„Chtěla bych si zaběhnout maraton a začít dobře plavat. Takže ke sportu se vrátím, ale už ne profesionálně. Je to součást mého života. Už se na to hrozně těším, až se zpotím a unavím sportem, a ne tím, že budu lítat na pískoviště, což budu taky, ale bude to vyvážené,“ svěřila před časem Super.cz. Ke sportu se už teď vrací, nedávno například absolvovala první triatlon v Karlových Varech, stále je ale hlavně mámou na plný úvazek.

„Mama on duty“ neboli máma ve službě, právě tohle si Barbora připsala ke snímku, na kterém na klíně drží svou dcerku. Ta je jako správná holčička oblečena v růžové a s roztomilým výrazem se dívá přímo do objektivu.

„Krásná jako její maminka“, „krásný obrázek dvou krásných děvčat“ či „krásné holky, obě dvě“, rozplývají se sledující sportovkyně, které malá Josefínka zcela okouzlila. „Barčo, ta je tak nádherná“ nebo „Ty jo, to je panenka. Podobná ti je mega,“ píší jiné dámy.

Z dalších příspěvků, které Barbora zveřejňuje na sociální síti, je zřejmé, že i její děti si jistě dříve nebo později zamilují sportovní aktivity. Jejich máma je totiž už odmalička bere skoro všude s sebou. Tak uvidíme, jakými dalšími snímky své sledující sportovkyně potěší.

Další články

Načítám