Hlavní obsah
Článek

Přestože ztvárnila spoustu dalších rolí, nejvíce se divákům vepsala do paměti jako princezna z pohádky Lotrando a Zubejda. Od natočení legendárního snímku uplynulo už 27 let, Barbora Seidlová (43) se ale příliš nezměnila.

Herečka má aktuálně volné léto, a tak vyrazila relaxovat k moři, odkud poslala fanouškům pozdrav. U vody si užívá nejen slunění, ale i vodní sporty, jako je třeba paddleboard.

„Sny se mají plnit malými krůčky. Nečekat „až“, až na to bude čas, až na to bude prostor, až na to budou peníze, až, až, až, ale udělat to. Teď. S tím, co máte zrovna k dispozici. Tak se snad k tomu plachtění na plachetnici jednou dopádluju,“ svěřila se Bára, která se už roky může chlubit stejnou figurou.

Tu předvedla v rafinovaném modelu jako chytrá horákyně. Na bikiny tělové barvy si hodila síťovaný model, ve kterém to vypadalo, že na sobě jinak nic nemá. „Jste krásná žena,“ vyseknul jí poklonu jeden z fandů. „Báro, stále krásná a žádoucí,“ stálo v další zprávě, kterou dostala. O lichotivé zprávy od sledujících na sociální síti tak herečka rozhodně nouzi nemá.

Další články

Načítám