Hlavní obsah
Článek

Barbora Mlejnková se rozchodem s Veronicou Biasiol (26) již netrápí. Známá pokerová hráčka totiž v rozhovoru pro Super.cz potvrdila nový vztah, který si hýčká v soukromí už několik měsíců! Promluvila i o tom, jak to má nyní se svou bývalou přítelkyní.

Od rozpadu známého lesbického páru Barbory Mlejnkové a Veronicy Biasiol uběhlo už téměř půl roku, a jak se zdá, ani jednu z bývalých partnerek již rozchod netíží. Není tomu tak dávno, co Veronica přiznala nový vztah, přičemž se dala dohromady se svou staronovou láskou Alicí, ale ani Barbora nezůstala příliš dlouho single.

Barboru jsme zastihli na Playboy večírku a na otázku, jak si užila léto a zda prožila nějaký letní románek, překvapila svou odpovědí. „Já doufám, že nějaká láska probíhá stále, že to nebude jen románek. Je to v procesu, tajném procesu,“ rozpovídala se. Ještě v srpnu však hovořila jinak. „Jsem vztahu otevřená, ale zatím není nic k uveřejňování. Nikdy nevyhledávám a lásce se rozhodně nebráním,“ sdělila nám tehdy, kdy si skutečnost chtěla nechávat skutečně jen pro sebe.

O novém vztahu ale stále mluví zatím velmi opatrně, nechce zacházet do detailů. „Nechci na sebe strhávat příliš mnoho pozornosti,“ vysvětluje. Něco málo ale přece jen prozradila. „Trvá to třetí měsíc,“ uzavřela Bára, která promluvila i o tom, jak to má nyní právě se svou bývalou partnerkou. S Veronicou prý nejsou v žádném kontaktu a dnes je již nepojí ani střídavá péče o jejich pejsky, která probíhala krátce po rozchodu.

Další články

Načítám