Hlavní obsah
Článek

Je to pár měsíců, co vypustila do světa svou žhavou letní novinku, a nyní se Bára Mottlová (38) pustila do natáčení dalšího videoklipu. Přestože už je podzim, před kamerou byla stejně odhalená jako v letních měsících. Svou štíhlou figuru totiž ve vánoční písni předvede hned v několika odvážných modelech.

Na natáčení nás Bára pozvala do asijské restaurace v samém srdci Prahy. A spíše než na místě s vánoční tematikou to tam vypadalo jako na dekadentním večírku. „Chtěla jsem mít svoji vlastní vánoční písničku. Chtěla jsem to pojmout jinak, i ta písnička je tak trochu protisystémová, nakupujeme dárky na splátky, zadlužujeme se, lovíme ty slevy a zapomínáme na to, že Vánoce jsou hlavně o tom, aby se sešla rodina,“ svěřila se Super.cz Bára.

Na natáčení klipu k písni Klaus in da House vystřídala hned několik modelů. Vedle červeného body se sukýnkou, ve kterém připomínala dominu, oblékla i svůdný tělový overal nebo bláznivý třpytivý komplet.

„Jak se říká, co si sám neuděláš… Aneb když nemáš sponzora a budget. Na tomhle klipu jsem dělala produkční. Dala jsem všechny dohromady, včetně herců, mých úžasných kamarádů, ale i kostýmy jsem dávala dohromady já, možná i proto je to taková divočina. Jdu hodně proti klasickým Vánocům,“ svěřila Bára ke své novince.

6
fotek

Další články

Načítám