Hlavní obsah
Článek

Konečně herečka Barbora Mottlová (38) vyrazila do společnosti i s novomanželem, fitness trenérem, ale i šikovným zámečníkem Davidem Plevou. Ten se velkou měrou podílí na pracích v domě, kam se přestěhovali. I když se nemohou dohodnout, jak dlouho už tam bydlí.

Na finále Muže roku, finalistou této soutěže byl i David a díky tomu se s Bárou seznámili, vyrazila herečka v šatech, které připomínaly svatební. „Teď jedu takové bílé období, i díky tomu, že jsem teď zhubla. David mi dokonce říká, abych trochu přibrala,“ řekla Super.cz Bára. To prý ale až během těhotenství. Pár už by rád začal pracovat na miminku.

Bydlet ostatně mají kde, takže se zázemím by problém nebyl. „Na baráčku je pořád dost práce, ale baví nás to,“ svěřila Bára. „Převzali jsme klíče těsně před svatbou, tak jsme to hned museli dávat dohromady, protože svatební oslava byla tam. Ale teď už to půjde postupně,“ doplnil ji David. Jen se neshodli na tom, zda tam bydlí už dva měsíce, nebo jen tři týdny. „Sice se neshodneme v mnoha věcech, ale zato mezi námi funguje humor,“ míní Bára.

„Já doma udělám všechno, od Báry chci jenom, aby mi udělala jídlo do krabiček,“ není náročný David, který je velmi manuálně zručný. S otcem pracuje i v zámečnické dílně. „Zvládnu všechno udělat sám. Barča má vize a já je realizuji,“ doplnil.

Další články

Načítám