Hlavní obsah
Článek

Se svými fanoušky sdílí Bára Basiková (61) většinou okamžiky ze svého pracovního života. Čas od času se ale podělí i o střípky ze svého soukromí. Tentokrát zpěvačka poslala pozdrav z exotické dovolené a překvapila v plavkách.

Ze zájezdu na Zanzibar je Bára nadšená. „Existuje opravdový ráj na zemi,“ napsala si k fotce, na které pózuje v bílých šatech na schodech. Dovolenou si užívá v luxusním pětihvězdičkovém resortu, kde může relaxovat na bílých plážích a koupat se v průzračném moři.

Odtud se pochlubila druhou fotkou. Zpěvačka se nechala zvěčnit ve dvoudílných černých plavkách. Nadšené komentáře od fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. „Panička jak lusk,“ napsal jí jeden z fandů ke snímku, na kterém je Bára zezadu. „Více zaříznout plavky,“ dostala Bára radu od dalšího sledujícího.

Zpěvačka nedávno přiznala, že je bez přítele. „Nemám nového přítele, je to jenom kamarád, se kterým se vídáme,“ řekla Super.cz zpěvačka. Nelze se divit, že fanoušci nešetří komplimenty. Pochvalné komentáře na svou postavu si Bára přečetla nejen od mužů. „Nádherná,“ napsala jí jedna z fanynek. „Tak charismatická žena, krásná,“ přečetla si Bára.

Další články

Načítám