Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Grey rozhodně nepatří mezi celebrity, které byste na společenských akcích mohli běžně potkat, i proto byla její přítomnost na filmovém festivalu BFI v Londýně pro většinu lidí obrovským překvapením. Frances Houseman alias Baby z romantické klasiky Hříšný tanec v neděli všechny oslnila během premiéry dramatu A Real Pain.

Při pohledu na Jennifer, která v tomto snímku ztvárňuje jednu ze stěžejních rolí ještě s Jessem Eisenbergem (jenž snímek i režíruje) a Kieranem Culkinem, by asi nikdo netipoval, že rodilá Newyorčanka letos oslavila již 64. narozeniny. Na britském Daily Mailu dokonce nešetřili chválou v takové míře, že o Jennifer napsali, jak od dob Hříšného tance nezestárla ani o den. Dnes již kultovní film je přitom starý už 36 let.

O tom, že vypadá senzačně a mladistvě, sice není pochyb, lidé ovšem často zmiňují fakt, že vypadá jako někdo úplně jiný. O tom ostatně mnohokrát hovořila i sama Jennifer, která si před mnoha lety nechala upravit svůj charakteristický nos, který ji do té doby dělal jedinečnou. Svého rozhodnutí přitom dodnes lituje.

„Na operační sál jsem šla jako slavná celebrita a odcházela jsem z něj jako úplně neznámý člověk. Bylo to opravdu peklo. Od té doby jsem pro všechny ta herečka, kterou znal celý svět, pak šla na operaci nosu a od té doby ji nepoznával nikdo,“ řekla před časem Jennifer Grey v rozhovoru pro deník Mirror.

K operaci ji přitom přesvědčovala především její matka. Tou je herečka Jo Wilder, která sama absolvovala plastiku nosu. Nechtěla totiž, aby bylo hned poznat, že je Jennifer židovského původu. Myslela si, že jí nápadný nos bude bránit v získávání filmových rolí. Opak se ovšem stal realitou a Grey naopak o spoustu rolí přišla. Nepoznávali ji prý ani přátelé. „Ze dne na den jsem byla úplně neviditelná,“ přiznala herečka.

6
fotek

Další články

Načítám