Hlavní obsah
Článek

Předvolební boj přituhuje a opoziční strany skládají vládě účty. Exministryně financí Alena Schillerová si na kabinetu Petra Fialy „zgustla“ kvůli nájemnímu bydlení a bytům pro mladé rodiny.

„Program na výstavbu dostupného nájemního bydlení ztroskotal. Vlajková loď Fialovy vlády doplatila na to, že Zbyněk Stanjura místo seriózní debaty vyšmudlal rozpočet někde v zákulisí na cestě mezi Opavou a ministerstvem financí,“ tvrdí exministryně financí.

Aby svému příspěvku na sociální síti dodala patřičné váhy a dramatičnosti, vypravila se ke stavení, které má svá nejlepší léta dávno za sebou.

Podobně jako Andrej Babiš své setkání s voliči situoval do opavského obchodního domu Breda, který býval výkladní skříní na místě, ale už dávno jí není. Poslankyně nepodcenila ani svůj outfit, který odkazoval ke končícímu parnému létu.

„Česko potřebuje nájemní státní byty co nejdříve,“ přitakal Petr, který má za to, že už včera bylo pozdě. A že vláda Petra Fialy rozhodně neplní to, co voličům slíbila. „Paní Schillerová, tato Fialovic pětineschopka si s námi hraje jako kočka s myší. Není možnost je zastavit. Fiala vše špatné omlouvá a dle všeho to hází za hlavu,“ bědovala Marta.

„Bartoš je lump a patří ho vyhodit,“ rozohnil se Jaromír, který vzpomněl i ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše. Ten má kvůli nefungující digitalizaci stavebního řízení pořádné máslo na hlavě.

Další články

Načítám