Hlavní obsah
Článek

Moderátor Karel Voříšek (60) slaví se svým partnerem 21 let vztahu. S Vláďou Řepkou tak patří k nejstabilnějším párům v českém showzbyznyse. V roce 2016 si řekli své ANO v Tibetu. Tady čekají na to, až se ČR přidá k vyspělým evropským státům, kde je manželství pro každého.

Já myslím, že se to brzy změní, ale někteří o té instituci mluví, že je to jen mezi ženou a mužem, ale nikoli mezi ženou a ženou a mužem a mužem, tak já jim vždy říkám, ať to zkusí, třeba se jim to bude líbit,“ vtipkoval Karel. „Ale teď vážně, je to taková marginálie, kterou by poslanci mohli schválit na první dobrou, ale někomu se to hodí, aby mohli odvádět pozornost od dalších věcích, které my nevidíme.“

A jaký je recept podle něj na to, jak si udržet dlouhotrvající vztah, který klape? „Je to tolerance a schopnost vzájemného odpouštění a musí vás ten vztah bavit. A pokud chcete něco konkrétního, tak máme jednoduchý recept na hádky. Když se pohádáme, tak doba, kdy se nebavíme, nesmí překročit pět minut,“ dodal Karel Voříšek.

My si společně povídali v prostorách Divadla na Vinohradech, kde proběhla premiéra baletu Popelka od Dětského baletu Praha. Představení bylo odehráno na počest zesnulého Vlastimila Harapese (†77), který byl patronem těchto mladých talentů a na představení se podílel. Premiéry se ale už nedožil.

Další články

Načítám