Hlavní obsah
Článek

Sociálními sítěmi i médii rezonovala kauza, kdy manikérka Jolana Blažková zkritizovala stav poprsí herečce Veronice Arichtevě (38). Nebylo to ale poprvé, kdy se na veřejnosti (ne)dokonalost vnad řešila. Jako jedna z prvních přišla s kritikou kolegyně z influencerského prostředí Dominiky Myslivcové (30) Nela Slováková (34).

Podle ní by neměla po porodu už nosit modely jako byl ten, který letos na jaře vynesla na ples. Dominika se nehroutí. „Asi nemůžu, tak chodím v roláku,“ smála se Dominika, která samozřejmě hluboké dekolty nadále nosí, i když stále ještě kojí devítiměsíčního syna.

„Je to logické, že když žena kojí, ta prsa už nikdy nebudou taková, jaká byla předtím. Měla jsem vždy velká a plná prsa. Teď jsou menší, ale když se podívám do zrcadla, necítím to tak, že už se světu neukážu. Jsem se sebou srovnaná, je to moje tělo, které dalo nový život,“ míní.

„Nemám dokonalé tělo, plastiku neplánuji, protože se bojím. A Nela se pozastavuje nad každým, kdo není tak dokonalý jako ona. Lidé, kteří sledují mě, ji a další influencery, si udělají obrázek sami. Prostě mám každé prso jiné a nějak to přežiju,“ uzavřela.

Další články

Načítám