Hlavní obsah
Článek

Býval to krásný pár! Přesně na tom se shodli fanoušci Chantal Poullain (68)Bolka Polívky (75), když uviděli jeden z archivních snímků. Ten je aktuálně hitem internetu, kde posbíral desítky tisíc lajků.

„Krásný pár. A krásného syna mají,“ zhodnotila Jana. „A jakýho mají krásnýho syna,“ přitakala Ludmila. „Krásní lidé, šťastný pár,“ doplnila ji svým názorem Pavlína na facebookové stránce Stopy starých časů, kde se zmíněná momentka nedávno objevila.

„Krásná fotka, byli šťastní a mají syna fešáka. Ale nic netrvá věčně,“ přidala se do party nadšených fanoušků Lenka. „Krásný pár, a což teprve jejich Vladimírek, ten se fakt vydařil,“ zasnila se Alena. „To teda. Ten se jim fakt povedl,“ souhlasila Markéta.

„Je škoda, že si vztah pokazili. Jsou slavní, ale bývali by byli mnohem více,“ napsala o slavném páru Emily. „Krásní jste byli, škoda, že to nevydrželo,“ posteskla si směrem k Poullain a Polívkovi Božena.

„Chantal, čím je starší, tím je krásnější,“ zamyslela se na konto původem francouzské hvězdy Šárka. „Ale teda on byl fakt krásnej, byl… Chantal je krásná pořád,“ vyjádřila se o Bolkovi a jeho bývalce Věra.

O to víc fanoušky zmíněných herců jistě těší, že spolu i po rozchodu vycházeli a vycházejí skvěle a vždy se rádi vidí. To nebývá tak úplně běžné, umělecké kruhy nevyjímaje.

Další články

Načítám