Hlavní obsah
Článek

Už minulý rok Anna Slováčková (29) přiznala, že je šťastně zadaná. Oblíbená herečka a zpěvačka si identitu svého partnera nechávala nějaký čas pro sebe. „Když jsem to někde řekla, byl do měsíce zákonitě konec. Nazdar, šlus, kopačky,“ řekla Anička nedávno Super.cz jeden z důvodů, proč si své soukromí střeží.

Nyní se ukázalo, že je Anna zamilovaná do Matěje Růžičky. Tedy muže, se kterým byla léta nejlepší kamarádka. Sympatický Matěj je navíc baskytaristou v její kapele a hudba není jediná společná záliba, kterou mají. Oba totiž vaří a velmi dobře, což potvrdili jejich přátelé, pro které partneři připravili mexickou hostinu. „Jedna věc v životě je hodně důležitá. A to mít kolem sebe skvělý lidi. A já jsem fakt šťastnej, že je mám. Aničko a Matěji, strašně moc děkujeme za famózní mexickou večeři,“ napsal jejich kamarád k videu, které si umělkyně sdílela na své sociální sítě a je zde vidět právě i její partner.

Anna Slováčková bojuje už podruhé s rakovinou. Během náročné léčby zvládá koncertovat a s partnerem také cestuje. „Naplánovala jsem si povinně rekonvalescenci u moře. Je to o tom, že potřebuji vypnout hlavu a nechci se starat o nikoho jiného než o raut ráno, odpoledne a večer,“ svěřila se nedávno Super.cz k dovolené v Turecku. Aktuálně si užívá slunce v Egyptě.

Další články

Načítám