Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Polívková (45) si své soukromí střeží jako oko v hlavě. Zpráva o její víkendové italské veselce proto překvapila všechny její fanoušky. Mužem, který ze sympatické herečky udělal vdanou paní, je Giuseppe Mele.

Ital pracuje už téměř čtyři roky jako manažer v nadnárodní společnosti zabývající se výrobou a prodejem piva po celém světě. Konkrétně v české pobočce známého pivovarského gigantu. Sympatický Giuseppe ovládá kromě rodné italštiny i angličtinu a němčinu. Ovšem dorozumí se i španělsky, rumunsky a francouzsky.

O italském manažerovi Polívková nikdy nemluvila jako o svém příteli. O svém soukromí zkrátka nerada mluví. Postupně se s ním ale objevovala ve společnosti. Fotografové je mimo jiné zastihli před dvěma lety na premiéře filmu Po čem muži touží 2, kde hrála Polívková s Jiřím Langmajerem. Před fotografy ale neutíkali ani na letošním karlovarském filmovém festivalu. To už zbývaly jen dva měsíce do utajené svatby. Samotná veselka se konala v Itálii nedaleko města Bari. Polívková nemluvila o svých vztazích ani v minulosti.

Známý byl její vztah s o jedenáct let mladším tanečníkem Michalem Kurtišem, s nímž v roce 2013 vyhrála StarDance. Byla z toho láska jako trám, ale nakonec jim to nevydrželo. Ještě před Kurtišem randila s hudebníkem Jakubem Xavierem Barem. Nějakou dobu měla i románek s o třináct let mladším finalistou Muže roku Jiřím Matouškem. Štěstí ale našla až u italského manažera, tedy muže, který vůbec není z šoubyznysu.

Související témata:
Giuseppe Mele

Další články

Načítám