Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co oznámila rozchod se svým dlouholetým partnerem Tomášem Varteckým (54), ruší Anna K. (59) své koncerty. Postihly ji zdravotní problémy.

„Moc se omlouváme všem fanouškům, ale bohužel kvůli zdravotním komplikacím musíme zrušit čtvrteční vystoupení v Riegrových sadech a páteční koncert ve Valmezu přeložit. Věříme, že se Anna K. do příštího víkendu uzdraví a bude moct zase zpívat,“ stálo na oficiálních facebookových stránkách zpěvačky Anny K. s tím, že o novém termínu koncertu budou fanoušky brzy informovat.

„Přejeme Anně K. hodně sil a brzké uzdravení,“ stálo také v prohlášení. O jaké zdravotní problémy se jedná, nebylo blíže specifikováno.

Jisté je, že zpěvačka prožívá náročné životní období. V pondělí večer oznámila, že po 27 letech skončil její vztah s hudebníkem Tomášem Varteckým. Ten své bývalé přítelkyni zjevně moc nepřidal, když se pochlubil novou přítelkyní Martinou.

Ještě v dubnu to přitom vypadalo spíše na svatbu a Anna K mluvila o tom, jak s Tomášem „prožívá krásné časy“. „Vždycky jsme byli láska a vždycky to tak bude, ale těžké životní zkoušky nás po kouskách rozsekávaly. Posbírali jsme ty naše kusy a dali je zase dohromady. Věřím, že to tak už zůstane, a kdyby náhodou ne, zase se prostě chytnem za ruce,“ říkala. Bohužel jim to ale nakonec nevyšlo.

Související témata:

Další články

Načítám