Hlavní obsah
Článek

Anna K. (59) má za sebou nelehké období. Před několika měsíci se jí rozpadl vztah s Tomášem Varteckým, se kterým byla sedmadvacet let. Její expartner si pak našel krátce po rozchodu novou partnerku, kterou si stihl i během krátké doby vztahu vzít.

Sama Anna K. ovšem rozhodně neztrácí úsměv na tváři. Naopak se soustředí na svůj život a dle jejích příspěvků na sociálních sítích je znát, že je spokojená. Aktuálně si užívá zaslouženou dovolenou v Turecku, kde si dopřává odpočinek před blížícím se turné, a hned na úvod dovolené se s fanoušky podělila o úsměvný ojedinělý zážitek.

„Tohle je prostě k neuvěření. Tenhle zážitek mě fakt odpojil na chvíli od všech s…ek světa. Děkuju náhodě a celé posádce za milou společnost na mé cestě za načerpáním energie do dalších dnů. Za chvíli nám začíná turné a věřím, že mě nabijete silou, tak jak to umíte už tolik let. Děkuju, že vás mám,“ uvedla Anna K. k příspěvku, ve kterém ukázala, že s kamarádkou letěla kompletně prázdným letadlem.

Pak už s příznivci sdílela několik pozdravů z Turecka, kde si užívá slunce a prázdných pláží. „Sůl ve vlasech a klid na srdci. Tolik krásy kolem nás,“ napsala umělkyně k videím, které její fanoušci bedlivě sledují, přičemž jí přejí krásnou dovolenou.

„Aničko, odpočívej, jak to jen jde. A my děkujeme, že máme tebe. Tak v listopadu pa,“ vzkázala jedna z fanynek. „Přeji vám vše dobré, načerpejte energii, ať nám děláte radost krásnými písničkami,“ napsala další. „To je paráda! Tak ať je celá dovča tak výjimečná jako let,“ uvedla příznivkyně. „Tak se přiznejte, že je to letadlo vaše,“ podotkl s úsměvem sledující.

4
fotky

Další články

Načítám