Hlavní obsah
Článek

Slavnostní uvedení filmové novinky Joker: Folie á deux si nenechala ujít řada známých osobností. Do kina mezi prvními dorazila tentokrát Anife Hassan Vyskočilová (50), které dělala společnosti její dlouholetá kamarádka.

Do kina si oblékla černé úzké kalhoty s kratším trikem stejné barvy. Tmavý odstín ještě víc zvýraznil její štíhlou figuru. Anife je jako proutek a v koženkových kalhotách při focení předvedla i svůj mini zadek.

„Nedělám pro to nic, jsem stále stejná. Mám prostě drobnou postavu. Nějaká dvě kila neřeším, je pravda, že na mé drobné postavě je pár kilo navíc hodně vidět, a když je mám dole, tak to zase vypadá, že jsem hodně zhubla. Ale není to tak. Jsem stále stejná,“ svěřila se Super.cz Anife.

Na červeném koberci se vedle ní objevila také Linda Finková (56), která dorazila s kamarádkou a kolegyní Jitkou Asterovou. Premiéru snímku si nenechala ujít ani Leona Machálková (57), tu do kina doprovodila dcera kamarádky.

„Joker se mi líbí, sleduji podobné filmy, miluji to. Mám ráda i všechny filmy o Batmanovi. Syn je v Miláně na škole, ale určitě mi dnes závidí, že jsem na to do kina mohla jít. Máme rádi stejný žánr,“ svěřila se zpěvačka. Kdo další se na červeném koberci objevil se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám