Hlavní obsah
Článek

Už na jaře si Anička Slováčková (28) plánovala, že chce vedle náročné léčby, v průběhu které zvládá také stále koncertovat, ještě cestovat. S přítelem tak vyrazila na krátký výlet do Neapole a po chemoterapiích se rozhodla vyrazit na delší pobyt k moři.

Slunce a koupání zpěvačka a herečka totiž miluje. „Podle mě jsem musela v minulém životě být nějaká paryba, velryba, chaluha, nevím, ale moje láska k moři je snad hlubší než dno oceánu,“ svěřila se Anička, která zabalila kufry a vyrazila na all inclusive pobyt do Turecka.

„Naplánovala jsem si povinně rekonvalescenci u moře. Je to o tom, že potřebuji vypnout hlavu a nechci se starat o nikoho jiného než o raut ráno, odpoledne a večer,“ svěřila se Super.cz dcera Felixe Slováčka, pro kterou je odpočinek po náročné léčbě rakoviny, kterou si prochází, velmi důležitý. Když nemá tolik času, dobíjí baterky v přírodě a na čerstvém vzduchu u nás, ale holt moře je moře.

Ze svého pobytu poslala Anička svým fanouškům pozdrav. Na fotkách od moře jen září a není se čemu divit, že se jí odjíždět domů ani nechtělo. „Tohle jsem strašně moc potřebovala. Aspoň týden dělat, že je všechno normální a neexistuje žádná nemoc, žádný starosti, žádný stesky, žádní (jak by řekl jeden můj blízký člověk) „pazdráti“. Prostě jen my dva a týden „normálního bytí“. Děkuju, děkuju a děkuju,“ svěřila se Slováčková vděčně.

Další články

Načítám