Hlavní obsah
Článek

Po chemoterapiích má Anička Slováčková (29) už potřetí oholenou hlavu. V poslední době si tak zkouší nejrůznější nové účesy a paruky, se kterými experimentuje. Dosud se fanouškům ukazovala jako blondýnka, tak jak ji poslední roky znají.

Anička se tentokrát pochlubila další novou image, kterou zkusila. Dlouhá hnědá paruka jí okamžitě připomněla roky, kdy sama takové vlasy měla. „Úplně mě to vrátilo do minulosti, kdy jsem mívala dlouhý hnědý vlasy. Bylo mi cca 18. To byl taky pěkný kolotoč. Ale kdo to měl v dospívání jinak, že?“ svěřila se herečka a zpěvačka.

V tmavé paruce se Anička cítila dobře, a tak uvažuje, že by se rozloučila s barvením a blond. „Jestli mi někdy znovu narostou vlasy, tak u té hnědé nějaký čas zůstanu. Protože to je víc Julie,“ svěřila se zpěvačka. Z její proměny jsou fanoušci nadšení.

„Tak ta první fotka je bomba. Vypadáte jako Lady Gaga,“ napsala jí jedna z fanynek.

„Nádherná! Ta vám vyloženě sedne,“ stálo v další z mnoha zpráv, které Slováčková dostala. Do jednoho se tak všichni shodli, že její barva je právě hnědá. Uvidíme, s jakou image se svým sledujícím ukáže zpěvačka příště.

Další články

Načítám