Hlavní obsah
Článek

Kontroverzního starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného (43) čeká v září boxerský zápas v organizaci Clash of the Stars. A to s bizarním zápasníkem Alešem „Psychopatem“ Bejrem (46), který ho dle svých slov vyzval i kvůli nevybíravému výroku směrem k dceři Felixe Slováčka, zpěvačce a herečce Aničce Slováčkové. Za svá slova se Novotný později omluvil, avšak Bejr celou kauzu opět připomněl na galavečeru v Ostravě.

„Nemám pro to pochopení. Pro něj to nic neznamená. Fakt mě to strašně naštvalo. Strašně jsem té holce ublížil a musím si to se sebou nějak srovnat. Každý člověk, který řekl její jméno, tak tomu pomohl, ale beru to na sebe a mrzí mě to. Pro Bejra je to show, pro mě je to moc vážná věc a každé připomenutí této věci té holce zase ubližuje. Mrzí mě to,“ řekl Pavel Novotný Super.cz s tím, že o celé věci neustále přemýšlí. Snažil se to nějakým způsobem urovnat s Aničkou?

„Nechci o tom mluvit, veřejně jsem k tomu řekl všechno a musím se s tím sám nějak vyrovnat. Jedna věc je s Aničkou, ta mi dávno odpustila, ale jak to řešit se sebou. Řekl jsem to, je lehké říct, že jsem to nebyl já a byl to zkrat, ale nebyl. Já nenávidím jejího otce, a co jsem řekl, tak jsem řekl střízlivý. Na druhou stranu dělám politický marketing a měl jsem si uvědomit, co to způsobí, kdo to téma uchopí, a to šlo všechno úplně do pr*ele. Já musím přijít na to, co se stalo. Pracuju s tím, srovnávám se s tím a není to nic, co bych chtěl řešit veřejně. Furt o tom přemýšlím a už to asi bude na celý život. Stalo se to, ale proč to tady Bejr vypráví před celou halou nějakým de*ilům, to nevím,“ podotkl Pavel.

Pokud jde o zápas, tak chce vzít přípravu zodpovědně. Velmi si ovšem uvědomuje, že to nebude jednoduché. „Pustil jsem si video Rytmuse, jak boxoval. Připravoval se rok a bylo to směšné. Nejvíc bych si ale přál, aby se neříkalo, že to bylo domluvené. Důležitá je pro mě ta cesta. Manželce se to vůbec nelíbí. Ta bude asi doufat, že to bude celé levá, ale zná mě a ví, že to nebude domluvené. Ptá se mě, proč to dělám, myslí si, že mi Bejr zlomí žebro a nos. Mám dva měsíce a chci do toho dát všechno,“ řekl Novotný k přípravě.

Další články

Načítám