Hlavní obsah
Článek

Demi Moore (61) na svůj věk vypadá skvěle a není divu, že se nebojí ukazovat své štíhlé tělo. I přesto se ale za fotku v plavkách dočkala spíše negativních komentářů, lidem vadí hlavně údajná přemíra plastických operací.

Demi je jednou z žen, které s časem bojují všemi možnými prostředky. Jistě si dává do těla v tělocvičně, zřejmě ale nepohrdne ani pomocí odborníků na vylepšování vzhledu. Vedle svých třech dcer tak občas vypadá jako jejich sestra, jindy se ale stává terčem posměchu právě kvůli množství úprav. Teď si se svými dcerami vyjela na výlet, kde rodina slavila 33. narozeniny dcery Scout Willis. A protože se oslava konala u vody, samozřejmě nechyběly ani snímky v plavkách, které na sociální síti sdílela Rumer.

A na jedné fotce se objevila právě i Demi, která se procházela po mole s dcerou Rumer, Louettou, která se narodila v dubnu roku 2023. Zatímco Demina vnučka na sobě měla roztomilé body a čepeček, Demi si vystačila s bílými bikinami, které odhalovaly její postavu, a s kšiltovkou, kvůli které jí nebylo vidět do tváře. A i když je vidět, že se herečka o své tělo stará, lidé ji lichotkami zrovna nezasypali.

„Její tělo stárne normálně, kromě implantátů, plastiky břicha atd. S tím nic neuděláte. Je hubená a žíznivá a určitě má hlad,“ nebo „Přirozené části Demi zestárly přirozenou rychlostí. Předělané kousky ne, omlouvám se, ale vypadá divně… Pro mě je důkazem toho, že ani s dobrými chirurgy nezastavíte čas,“ či „Jsem ve věku Demi. Moje tělo vypadá stejně a je mi líto, ale není to dobré, když dojde na bikiny. Vaše tělo se přes noc stane věcí, kterou nepoznáte (bez ohledu na to, v jaké jste formě), a to je v pořádku. Prostě si uchovejte některé detaily jen ve vašem soukromí,“ zní komentáře pod příspěvkem.

Sama herečka je ale zřejmě s tím, jak vypadá, spokojená a sama se prezentuje tak, jak nejlépe uzná za vhodné. A to je určitě nejdůležitější.

Další články

Načítám