Hlavní obsah
Článek

Anglie na fotbalovém Euru postoupila do osmifinále z prvního místa, přesto je tým Albionu podrobován nemilosrdné kritice. Remíza se Slovinskem 0:0 řadu fanoušků nudila, experti mluví o tom, že se silnějšími soupeři bude mít Anglie velké problémy.

Na reprezentační výběr trenéra Garetha Southgatea se dokonce pískalo. Aspoň že modelka Grace J Teal patří k nejvěrnějším fanynkám, které kolébce fotbalu přejí za každých okolností.

Grace sice nekřepčila v hledišti jako její konkurentka z Chorvatska Ivana Knöll, ale Angličany povzbuzovala na dálku z dovolené v Thajsku. Kdyby byla hra Angličanů stejně žhavá jako její fotky v plavkách, Slovinci by zřejmě „dostali bůra“. Grace v bílých bikinách s anglickou vlajkou a nápisem England nechala vyniknout své sexy křivky. A to velmi výrazně. Horní díl plavek byl pro ňadra příliš malý, pozadí v kalhotkách zase příliš velké. To, co bylo vidět, by anglické fanoušky určitě neuspávalo tak jako remízový zápas se Slovinskem.

Grace J Teal je velkou fotbalovou fanynkou už několik let. Kromě modelingu je tváří několika značek a ráda by se prosadila také na filmovém plátně. Před časem se také hodně angažovala v osvětě týkající se mentálního zdraví.

Další články

Načítám