Hlavní obsah
Článek

Influencerka Angie Mangombe má za sebou těžký rozchod s Josefem Kůrkou, se kterým má téměř ročního synka. Poprvé od rozchodu se sexy brunetka objevila opět ve společnosti, a to na Clash of the Stars v Ostravě, kde dokonce vlezla do klece a vyzvala influencerku Hanku Gelnarovou do bitvy.

Ostatně sama Angie ještě před otěhotněním zápasila a po porodu se opět pustila do trénování bojových sportů. „Trénuju už přes měsíc a je super, že se do toho už dostávám. Po porodu je to těžší, jsem pomalejší a myslím, že to bude lepší. Trenéři mě vůbec nešetří, takže ano, jsem i na své původní váze,“ řekla Angie Super.cz s tím, že se jí po rozchodu ulevilo. Na jiné muže a potencionální partnery nemá ani pomyšlení.

„Cítím se teď, upřímně, sama mnohem lépe. Užívám si tu svobodu a klídek. Nemyslím na to, a hlavně na to není čas. Jsem šťastná single maminka a veškerý čas, který mám, navíc věnuji svému synovi. To je jediný chlap, kterému chci věnovat svůj čas,“ řekla s úsměvem maminka syna Rafaela, který brzy oslaví rok.

Další články

Načítám