Hlavní obsah
Článek

Angie Mangombe odpočítává poslední chvíle do svého zápasu v Clash of the Stars. Zatímco zpočátku brala souboj s Hankou Gelnarovou (23) jako čistě sportovní záležitost, nyní si hodlá v kleci vyřídit účty. „Přišla jsem o hodně peněz, teď tam jdu fakt vyhrát!“ varuje Angie před soubojem.

Jedním ze soubojů blížícího se devátého turnaje Clash of the Stars je i duel influencerek Angie Mangombe a Hanky Gelnarové. Bezpochyby se jedná o jeden z nejočekávanějších soubojů COTS 9 a přitom z něj před pár týdny málem sešlo. Důvodem byla „hajlující kauza“, která obletěla (nejen) svět sociálních sítí.

Kvůli skandálním záběrům hajlující Gelnarové někteří z diváků volali po tom, aby byla influencerka z organizace vyloučena - tak se sice nestalo, ale následky přišly vzápětí. A na Hančin přešlap doplatila i Angie, která rázem přišla o sponzory. „Přišla jsem o hodně peněz. Je mi to i za ty lidi, co se na to musí dívat, líto,“ říká Angie pro Super.cz. Angie si proto v kleci nyní hodlá vyřešit účty, a to doslova. „Překvapilo mě, že se mi i se svým sladkým trenérem vysmála namísto toho, aby řekla, že ji to mrzí. To mě zarazilo, myslela jsem si, že je to úplně jiný člověk, ale o to spíše se těším na ten zápas,“ reaguje Angie na události posledních týdnů.

„Nervozita nepanuje vůbec, strašně se těším. Do teď to bylo tak, že tam jdu ukázat to, co jsem se naučila, ale teď tam jdu fakt vyhrát, chci ji porazit,“ uzavřela Angie. Souboj se uskuteční už tuto sobotu 7.9. na COTS 9 v Praze.

Další články

Načítám