Hlavní obsah
Článek

Influencerka Angie Mangombe oznámila v červnu rozchod s Josefem Kůrkou, který je otcem jejího ročního syna Rafaela, kvůli němuž se nadále vídají, ač to vždy není úplně přívětivé setkání.

„Ačkoli je to těžké, snažíme se samozřejmě spolu vycházet kvůli malému. Někdy má Pepa dny, kdy mi jen tak ukáže fakáče, nebo mi jen tak zabouchne dveře od auta. Je to sranda, ale snažíme se být nějakým způsobem v pohodě,“ svěřila se Angie nedávno Super.cz.

Exotická kráska se věnuje podnikání a brzy ji čeká zápas pod křídly Clash of the Stars. Avšak pověst organizace v poslední době ničí velmi závažné a bizarní situace kolem zápasníků. Jeden z bojovníků se nechutně vyjadřoval k LGBT komunitě, její soupeřka Hanka Gelnarová zveřejnila video, na kterém hajluje, a v posledních dnech se řeší i sexuální zneužívání nezletilých ze strany dvou zápasníků.

Ač s těmito bizarními případy nemá Angie nic společného, tak jejich následky nese těžce.

Můj život. Ty vole, to je prostě neuvěřitelné. Jelikož budu mít na mé plachtě celkem dost místa, spoustu místa. Nepodařilo se mi překecat ani jednu firmu, protože absolutně nesouhlasí s tím, co se nyní v Clashi děje. Nikdo s tím nechce mít nic společného, takže jsem přišla o velkou spoustu peněz a pojedeme leda tak do prdele s malým, a ne k moři. Nemám tady nějakou firmu, která se toho nebojí a chtěla by být na mé plachtě?“ postěžovala si Angie na sociálních sítích s tím, že chtěla se synkem do Řecka, avšak kvůli nedostatku financí si tuhle cestu zřejmě nebude moct dovolit.

„Já se sice směju, ale takhle já řeším stresové situace. Přišla jsem o sponzory, a ještě o spolupráci, která už není. Přiznávám, jsem momentálně influencer bez peněz,“ dodala maminka ročního synka.

Další články

Načítám