Hlavní obsah
Článek

Plány na krásnou veselku dopadly fiaskem a láska influencerky Angie Mangombe a Muže roku Josefa Kůrky skončila nakonec rozchodem. K rozpadu vztahu se po pár dnech od zveřejnění exotická kráska vyjádřila a za svoje slova a důvody, kvůli kterým vše ukončila, sklidila studenou sprchu.

„Ačkoliv bych si moc přála mít pro Rafa úplnou rodinu, musím se rozhodnout opět sobecky. Je pro mě mnohem důležitější, aby mě viděl šťastnou, silnou a plnou energie, a hlavně aby mě viděl být mnou! Chci být sama sebou a na nic si nehrát,“ napsala ve svém vyjádření Angie. Pod palbou kritiky byla na sociální síti už několikrát.

Nejvíce loni v létě zvedlo sledující ze židle to, že s přítelem jen krátce po narození syna Rafaela odjeli na wellness výlet a chlapečka nechali babičce. I to jí nyní hejtři omlátili o hlavu. „Tak to se vám ty výlety jen ve dvou, kvůli kterým jste odkládali několikatýdenní miminko, abyste pracovali na vašem vztahu a věnovali se jen sobě, opravdu vyplatily,“ napsala jí jedna ze sledujících k vyjádření, kde Angie přiznala, že vlastně svatbu vůbec nechce.

„Tohle vyjádření ti trvalo tak dlouho? Jako fakt? Ty jsi hrozná herečka. Jsi sobecká, to máš pravdu, ale takhle je to opravdu nejlepší pro všechny. Pepa s Rafíkem budou mít krásný normální život a ty se hoň dál za prachama,“ napsala jí jedna z žen. „A tak jsem nějak nepochopila, co bys teda chtěla a co ti ten Pepa nedal nebo vzal,“ stojí v jedné z mnoha zpráv.

K okomentování celé situace se přidal také známý raper Řezník, který si rozhodně nebral servítky. „Jsi pí*a,“ napsal Angie a za svůj komentář získal od ostatních obdivný virtuální potlesk. Jeho komentář Mangombe rovnou okomentovala. „Hodně ublíženej týpek,“ dodala influencerka, která se ale dočkala i podpory. „Lepší spokojená máma než vyrůstat v rodině, kde to nešlape,“ napsala jí fanynka.

Další články

Načítám